Saat 25 ilmaiskierrosta heti + 100 lisää & 100% bonuksen tallettaessasi
20 ilmaiskierrosta ilman talletusta + 100% bonus 500€ asti ja 60 lisäkierrosta
Saat 50 ilmaiskierrosta heti + 500€ bonuksen tallettaessasi!
Saat 25 ilmaiskierrosta heti + 100 lisää & 100% bonuksen tallettaessasi

Netin tulosveto kertoimet Redbet Tulosveto Kertoimetpeittoavat Veikkauksen kertoimet selvästi ja ne ovat paitsi korkeammat myös kiinteät, joten tiedät aina mahdollisen voittosi määrän jo vetoa lyödessäsi.

Tulosvedon perusidea on lyödä vetoa jonkin tietyn kohteen lopputuloksesta, eli vaikkapa tietyn joukkueen voitosta varsinaisella peliajalla. Usein tulosvetoja lyödäänkin joukkueurheilusta, kuten suomalaisten suosimasta jääkiekosta.

Tulosveto kertoimet voivat vaihdella vedonlyöntipaikasta riippuen, mutta kaikki suosittelemamme sivustot suosivat kiinteitä tulosveto kertoimia. Muilla pelisivustoilla tulosveto kerroin voi olla joko kiinteä tai muuttuva. Kiinteässä kertoimessa kerroin tietysti pysy samana riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Muuttuva kerroin muuttuu esimerkiksi lyötyjen vetojen mukaan. Veikkaus käyttää useimmiten muuttuvia kertoimia, mikä voi pelaajan kannalta olla vähän hankalaa: vetoa lyödessä ei aina nimittäin voi tietää, mikä kerroin tulee lopulta olemaan.

Klikkaa tästä ja tutustu kertoimiin Redbetillä!

Tulosveto kertoimet Veikkauksen ulkopuolella

Tulosveto kertoimet riippuvat siis pelipaikasta ja itse suosimme kiinteitä kertoimia.

Osassa paikoista vedonlyöntisivusto voi tarjota kiinteää kerrointa tulosvedolle. Kerroin on ja pysyy samana vedonlyöntihetkestä pelin ratkeamiseen ja voittojen laskemiseen saakka. Toinen versio ovat sitten muuttuvat kertoimen, kerroin voi toki nousta, mutta vetoa lyödessä pelaaja ei oikein voi arvioida mihin suuntaan kerroin muuttuu ja kuinka paljon. Vedon lyöntihetkellä ollut kerroin voikin olla ottelun ratkeamisvaiheessa aivan erilainen kuin se, johon olet vetosi alun perin perustanut. Kerroinhan määrittelee siis voittosummasi, joten sillä on iso merkitys koko vedonlyönnissä.

Tulosvedon kohteena voi olla useita urheilulajeja, mutta koska veikkaukset perustuvat numeroihin, kuten maalien tai pisteiden määriin, tulisi lajin olla sellainen että lopputulos ilmoitetaan numeroina. Hyvin suosittuja lajeja ovat tietysti Suomessa joukkuelajit, kuten jääkiekko, jalkapallo ja lajit joissa ylipäätään on suomalaisia pelaajia. Näitä lajeja voi yleensä veikata lähes kaikissa vedonlyöntipaikoissa netissä, perinteisemmän veikkauksen lisäksi. Lue lisää täältä!